VACATURE MCLARENS: PERSONENSCHADE-EXPERT

McLarens is al meer dan 30 jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij McLarens aan het juiste adres. Want bij ons gaan mensen boven processen. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde en chemie maar ook agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit onze kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen we ook.

Complexe zaken vragen om deskundige personenschade-experts, die niet alleen de weg weten in verzekeringsland, maar ook een schat aan kennis en ervaring op juridisch gebied bezitten. Wij zijn in augustus 2020 met ons team gestart en groeiende. En hoe!

Jouw rol
In jouw rol als personenschade-expert onderzoek jij de toedracht van een bedrijfsongeval en begeleid je betrokken partijen met een oplossings-/herstelgerichte aanpak waarbij het behoud van levenskwaliteit voor jou op nummer 1 staat. Tevens is het belangrijk dat je in heldere en duidelijke taal communiceert en adviseert en beschikt over een grote dosis empathie. Ga jij een uitdaging niet uit de weg en heb jij naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel tevens oog voor klanttevredenheid? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat bieden wij?
Vrije tijd en werk in de juiste balans. Kansen om je te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Waardering voor initiatieven die je neemt. Met collega’s die oprecht geïnteresseerd zijn in wie je bent en wat je drijfveren zijn. Wij zetten de mens centraal en bieden je een carrière in plaats van een baan. Hier zijn we dagelijks mee bezig. We bieden opleidingstrajecten, luisteren naar onze mensen, begeleiden, motiveren, dagen uit en ondersteunen.


Functie-eisen:

  • je bent beschikbaar voor minimaal 32/40 uur per wee
  • ​je hebt minimaal een afgeronde relevante (juridische) opleiding op HBO-niveau
  • je beschikt over een goed analytisch vermogen
  • Je bent niet bang om beslissingen te nemen
  • je organiseert je eigen werk efficiënt en je hebt een no-nonsense werkmentaliteit
  • je past bij de kernwaarden van McLarens, deskundig en betrokken
  • een aantal jaren werkervaring, bij voorkeur in een functie binnen de personenschaderegeling
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal (nagenoeg foutloos in woord en geschrift)je bent geregistreerd als NIVRE-re (pre) of hebt de ambitie dit te worden
  • je bent in het bezit van rijbewijs

Toe aan een nieuwe of misschien wel de volgende stap?
Wij bieden een dynamische en zeer afwisselende baan in een prettige werksfeer met een betrokken en boeiend team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris met 13de maand en een bonusregeling. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen en een auto van de zaak.

Binnen McLarens is er meer..... zo lunchen wij op elk kantoor altijd gezamenlijk aan een grote tafel met het aanwezige team, wordt er zo nu en dan een eindemiddagborrel gehouden, hebben we personeelsevents rond de zomer en feestdagen en last but not least organiseren wij jaarlijks een "Office Weekend".

Word jij onze nieuwe collega?
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct en stuur je CV en je motivatiebrief per e-mail naar: sollicitatie@mclarens.com. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan telefonisch contact op met onze HR-afdeling, telefoonnummer 030-2802012.

Na ontvangst van je sollicitatie word je uiterlijk binnen drie weken geïnformeerd.

Onze werving en selectie hebben wij graag zelf in de hand daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

 
Geplaatst op 04-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: