VACATURE CRAWFORD: Expert Personenschade (32-40 uur )

Crawford & Company (Nederland) B.V. is een internationale schade-expertise organisatie met kantoren in meer dan 70 landen en één van ‘s werelds grootste onafhankelijke dienstverleners voor de verzekeringssector.

Onze afdeling Personenschade is flink aan het groeien! Met een goede mix aan junioren, mediors en seniors gaan wij de uitdaging aan om in ons vakgebied maatwerk te leveren aan onze klanten. Juist op het gebied van Personenschade is de persoonlijke touch enorm belangrijk. Dit betekent dat wij binnen ons vakgebied oplossingsgericht werken door innovatieve mogelijkheden te zoeken en vooral te pionieren binnen de Letselschaderegeling. Het team verdeelt zich over een vijftal kantoren, te weten Capelle aan den IJssel (HQ), Eindhoven, Apeldoorn, Amsterdam en De Meern. Zowel op kantoor als landelijk wordt veel samengewerkt en er heerst een prettige open en informele sfeer waarbij wij gericht zijn op kwaliteit. Wij breiden ons team graag uit met:


Hoe ziet je dag eruit?
De ene dag start je met het voorbereiden van een tweetal huisbezoeken aan een slachtoffer in aanwezigheid van de belangenbehartiger. Nadat je op bezoek bent geweest, sluit je de dag af met het opstellen van rapporten en sideletters. Tussendoor beantwoord je nog wat telefoontjes. De volgende dag is er een inhoudelijk overleg om je kennis te vergroten, de rest van de dag besteed je aan je dossiers door mails te beantwoorden, medische adviezen te lezen en beoordelen. De dag erop heb je en regelingsgesprek met belangenbehartiger, waarvoor je eerst intensief contact hebt met je opdrachtgever. De werkdagen zijn gevarieerd waarbij je op inhoud werkzaam bent met de dossiers.


Op onze site gaan we op een eerlijke manier in op hoe je agenda eruit zal zien, ervaringen van collega's en voorbeelden uit de praktijk: https://crawford.werkenbijcrawco.nl/expert-letselschade/


Wat kun je ons bieden?
Voor deze functie is juridische kennis belangrijk, net zo belangrijk is empathie. Je bent geduldig en kunt een slachtoffer goed zijn verhaal laten doen. Daarna kun je op een pro-actieve manier helder uiteenzetten hoe het proces verloopt. Je bent goed in staat om met alle betrokken partijen te communiceren en deze goed op de hoogte te houden over het verloop van het dossier. 


Wat is jouw achtergrond?
Je beschikt over een WO of HBO opleiding op het gebied van Rechten. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend. Je bent in staat om feitelijke Nederlandse rapporten te schrijven. 


Affiniteit maar nog geen ervaring met letselschade of juist een senior in het vak? Wij kijken waar we de ruimte hebben voor de juiste ervaring.


Wat bieden wij?
Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een enthousiast team van collega’s in een internationale omgeving. Naast een passend salaris, een 13e maand, auto van de zaak, netto onkostenvergoeding en een goede pensioenregeling vinden wij het belangrijk dat er met plezier wordt gewerkt en besteden we ook aandacht aan sociale activiteiten. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en er bestaat de mogelijkheid om relevante (vakinhoudelijke) cursussen en trainingen te volgen.


Nieuwsgierig geworden?
Dan kun je reageren door een e-mail met cv en motivatie te sturen naar recruitment@crawco.nl. Als je nog vragen hebt neem dan contact op met Anne Díaz via +31 6 11 33 16 14.

Geplaatst op 24-01-2023