Verdiepingscursussen en trainingen uit de opleiding tot NIVRE expert OSR

De vaktechnische opleiding branche personenschade, die opleidt tot NIVRE Register Expert, bestaat naast zes e-learningmodules uit elf verdiepingscursussen en trainingen. Al deze modules zijn bij OSR ook los te volgen! Ideaal voor iedereen die -nog- geen NIVRE Register Expert Personenschade wil worden en wel zijn of haar kennis wil vergroten.

Modules opleiding branche personenschade
De opleiding branche personenschade bestaat uit zeventien een- of meerdaagse verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings. Het volledige overzicht kun je vinden op de website van OSR. Al deze modules kun je separaat volgen.  Wanneer je later alsnog de hele vaktechnische opleiding wilt volgen, krijg je uiteraard vrijstelling voor de cursussen die je al los hebt gevolgd.
We lichten er graag een aantal voor je uit!
Bekijk volledig overzicht >

Verdiepingscursus personenschade: overlijdensschade
Als professional personenschade heb je niet dagelijks te maken met overlijdensschades. Maar het is wel een complex onderdeel van de personenschade en het eist dan ook specifieke deskundigheid. In deze cursus behandelt de docent onder andere de nodige kennis van het personen- en familierecht en het sociaal verzekeringsrecht. Maar ook de onderwerpen: arbeidsvoorwaarden, fiscale wetgeving, de nog te lijden onderhoudsschade en hoe je relevante gegevens verzamelt, komen aan de orde. 
Meer informatie >

Verdiepingscursus personenschade: arbeidsdeskundige aspecten
Wanneer iemand door een ongeval langere tijd niet meer kan werken of misschien zelfs arbeidsongeschikt is geworden, is het vaak handig om tijdens dit traject een arbeidsdeskundige in te schakelen. Maar wanneer en waarom zet je een arbeidsdeskundige in? Welke vraagstelling geef je de arbeidsdeskundige mee en hoe beoordeel je de rapportage? Tijdens deze cursus krijg je antwoord op deze vragen. 
Meer informatie >

Training omgaan met cultuurverschillen
In jouw werk als personenschade professional krijg je te maken met onderhandelingen met betrokkenen uit verschillende culturen. Tijdens deze training bespreekt de docent stereotypen, vooroordelen en discriminatie. Maar uiteraard gaan we ook in op communicatie met verschillende culturen en krijg je handvatten om de regie te voeren in gesprekken. 
Meer informatie >

Verdiepingscursus personenschade: zorgschades
Hoe regel je zorgschades (trajecten waar sprake is van blijvende, intensieve en complexe zorgvragen)? In zorgschadedossiers moet rekening gehouden worden met heel veel verschillende belangen. Tijdens deze cursus gaan de docenten in op het publieke zorgaanbod, hoe je deze optimaal kunt benutten en op het vergoeden van de kosten die bij zorgschades komen kijken. 
Meer informatie >

Andere cursussen
Informatie over de andere modules, bestaande uit verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings, vind je op de website van OSR juridische opleidingen.
Meer informatie >
Geplaatst op 08-12-2022