Albert van Haastrecht kijkt terug maar ook vooruit

"Wanneer ik terugkijk op het afgelopen jaar, dan overheerst bij mij een positief gevoel. Het bestuur, maar ook een groot deel van de leden, is erg betrokken bij de vereniging", aldus Albert van Haastrecht, voorzitter NARIM.

"Dat bleek dit jaar bijvoorbeeld uit de enthousiaste deelname van veel leden, maar ook ruim 300 andere branchegenoten, aan het NARIM Congres in Cuijk. Ik koester warme herinneringen aan de waardevolle gesprekken die ik had met velen tijdens een zonovergoten diner op het dakterras van het Inspyrium." 

 

Contacten met externe partijen
"Ook de mooie contacten die NARIM in de loop van de jaren heeft opgebouwd met externe partijen als het Verbond van Verzekeraars en de VNAB geven mij dat goede gevoel. We worden gehoord en onze mening wordt gewaardeerd. Er vloeien ook daadwerkelijk acties uit voort, kijk bijvoorbeeld naar het programma Contractzekerheid van de VNAB, waarbij het de intentie is dat verzekeraars eerder in het jaar met een prolongatievoorstel komen. Dat zijn toch mooie ontwikkelingen." 

 

Vooral doorgaan
"Volgend jaar gaan we als bestuur verder op de ingeslagen weg. Er staan al gesprekken gepland met externe partijen zoals bijvoorbeeld het NIVRE. Ook willen we opnieuw een virtuele round table organiseren met CUO's van verzekeraars en ook de coördinatoren van de kenniscentra zitten weer vol goede ideeën voor een bijeenkomst. En last but not least is de congrescommissie bezig met de organisatie van opnieuw een mooi congres onder de titel TRANSFORM TO PERFORM."

 

Op naar 2023
"Maar nu eerst de feestdagen. Het bestuur en ik wensen u een mooie kerst en een gezond, gelukkig en succesvol 2023 toe!"

Geplaatst op 22-12-2022