VACATURE MCLARENS: Ervaren property expert

McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.


De volgende stap voor jou als Property schade-expert

Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, maar ook schaden op het gebied van agrarisch, milieu en chemie zijn speerpunten in onze expertise. Vanaf 2020 zijn de werkzaamheden uitgebreid met de behandeling van personenschade op het gebied van medische aansprakelijkheid en complexe vraagstukken op het gebied van bedrijfsschade. 
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn gaat McLarens zich ook nadrukkelijk richten op de behandeling van Property schaden op het gebied van opstal/inventaris/goederen en bedrijfsschade.
Ter versterking van ons team, maar tevens als boegbeeld voor onze Property afdeling zoeken wij voor 32/40 uur p/w een:

Ervaren Property expert, die het gezicht wil worden van onze Property-afdeling

Als ervaren schade-expert voeg je direct waarde toe aan ons Expertiseteam. Je begeleidt immers van origine al zelfstandig en proactief het gehele schadeproces van property schades. 
Heb je deze ruime ervaring als schade-expert, maar ben je toe aan een nieuwe werkomgeving waar je veel vrijheid krijgt en er volop ruimte is voor de volgende stap? Kijk dan eens hiernaar:
 
Jouw rol als huidig schade-expert
Als schade-expert ben je al zelfstandig verantwoordelijk voor het afhandelen van complexe schadebeoordelingen en schadeopdrachten voor onze opdrachtgevers. Daarin ben je al een gewaardeerd en gezocht expert.

Jouw extra rol binnen deze functie
Als (bouwkundig) schade-expert binnen deze functie krijg je daarnaast de belangrijke taak en vrijheid om een team op te gaan bouwen en te leiden met een grote mate van zelfstandigheid. We bieden je een werkplek waarin je gestimuleerd wordt om niet alleen zelf het werk te doen, maar juist te zorgen dat er een Property afdeling is, die werk genereert voor andere (nieuwe) collega’s. Er is daarom alle mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en je te gaan profileren als het gezicht van de Property-afdeling binnen Mclarens.
 
Ben jij daarom onze nieuwe collega?
Als (bouwkundig) schade-expert heb je inmiddels je sporen al ruimschoots verdiend en ben je communicatief zeer vaardig. Voor alle betrokken partijen ben je een prettige en overtuigende gesprekspartner. 
 
Je toont initiatief om jouw kennis en ervaring te gaan delen en deze uit te bouwen met nieuwe collega’s die gaan werken in een “nieuwe” tak van sport binnen de bestaande werkomgeving van McLarens.
 
Hiernaast beschik je over: 
  • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • Ruime ervaring als (bouwkundig) schade-expert in de provinciale en co assurantiemarkt;
  • NIVRE-registerexpert of de bereidheid om dit op korte termijn te worden;
  • Ondernemend, uitdagingen niet uit de weg gaand, besluitvaardig, resultaatgericht en klantgericht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou een dynamische en zeer afwisselende baan in een boeiend team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris, een leaseauto, een premievrij pensioen, een dertiende maand en een bonusregeling.  
 
Stuur je cv met motivatie per e-mail aan: sollicitatie@mclarens.com 
Na ontvangst word je uiterlijk binnen 3 weken geïnformeerd. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze HR-afdeling, tel.nr. 030-2802012. 
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!
Geplaatst op 09-09-2022