VACATURE CRAWFORD: TECHNISCH SCHADE-EXPERT

Crawford & Company is een internationale organisatie op het gebied van schade-expertise en claimsmanagement met kantoren in meer dan 70 landen. Het bedrijf is een van ‘s werelds grootste onafhankelijke dienstverleners voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, overheidsinstanties, multinationals en captives. Crawford & Company (Nederland) B.V. exploiteert haar onderneming vanuit vijf vestigingen in Nederland, te weten Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor), Amsterdam, Apeldoorn, Drachten Eindhoven en De Meern.

De claimsmanagementdiensten biedt Crawford & Company aan onder de merknaam ‘TPA’. Met deze dienstverlening voorziet
Crawford & Company haar klanten van claimshandling services en third party administration.

De missie van Crawford & Company: ''Restoring and enhancing lives, businesses and communities''.

Kijk voor meer informatie over Crawford & Company op de website: www.crawco.com


Als Technisch schade-expert bij Crawford & Company ben je verantwoordelijk voor het behandelen van diverse schadeclaims die verband houden met technische installaties en constructies. Je werkgebied is erg divers, waarbij voornamelijk technische zaken aan de orde zullen komen.  Je werkt aan technische vraagstukken op het gebied van installatietechniek tot elektriciteitscentrales en van zwembadtechniek tot aerospace.

Tijdens het onderzoeken van deze technische vraagstukken stel je de oorzaak, maar ook de omvang van de schade vast. Vervolgens zorg je ervoor dat dit op een heldere manier aan de verzekerde partij wordt gecommuniceerd. Uiteindelijk rapporteer je al je bevindingen naar de verzekeraar, die vervolgens bepaalt wat er wel en niet binnen de dekking valt. Je bent dus enerzijds technisch onderlegd om diverse schades te kunnen vaststellen en anderzijds communicatief sterk om je bevindingen aan verschillende partijen te communiceren.

Na het vaststellen van de oorzaak en de omvang van de schade, ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden van het traject voor het herstel van de schade. Zo begeleid je bijvoorbeeld bedrijven na een brand door met alle betrokken aannemers te bepalen hoe het herstel aan installaties of machines precies gaat worden uitgevoerd.

Je bent onderdeel van het team Brand. Dit team bestaat uit Bouwkundige Experts, Experts Bedrijfsschade, Experts Financiële Schade en Inhoudsexperts. Het team wordt aangestuurd door een Manager. Daarnaast werk je ook voor andere teams, zoals CAR, Transport of Aansprakelijkheid, waarbij de nadruk doorgaans ligt op techniek en complexiteit.
 

Wat is vereist?

  • HBO / WO werk- en denkniveau, denk aan WTB, Electrotechniek, Installatietechniek e.d.
  • Bij voorkeur 2 jaar werkervaring
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Vertaalslag kunnen maken van technische aspecten naar begrijpelijke taal
  • Analytisch en zelfstandig


Wat krijg je?

  • € 4.000 - € 7.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • 13e maand. Onkostenvergoeding
  • 40-urige werkweek
  • Goede pensioenregeling en bonusregeling
  • 26 vakantiedagen + 8.33% vakantiegeld
  • Mogelijkheid om verschillende vakopleidingen te volgen
  • Laptop, telefoon, thuiswerkmogelijkheden
  • Auto van de zaak


Interessante baan?
Solliciteer dan via deze link


 

Geplaatst op 10-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: