De nieuwe uitgave van SCHADE magazine

In de nieuwste uitgave van SCHADE magazine duiken we opnieuw in een breed scala aan actuele en boeiende onderwerpen die de (letsel)schade- en risicomanagement sector aangaan.

Met onder meer een terugblik op COBRA 1998, het veelbesproken protocol dat 25 jaar geleden de basis legde voor moderne schaderegeling. Daarnaast besteden we aandacht aan de impact van de nieuwe CSRD-wetgeving (Corporate Sustainability Reporting Directive), die bedrijven verplicht om transparanter te rapporteren over duurzaamheid. Ook vieren we het 50-jarig jubileum van FERMA, de Europese vereniging voor risicomanagement. Verder wordt de werking van de speciale Kamer voor Langlopende Letselschadezaken onder de loep genomen en nog veel meer.

Mis dit nummer niet voor een uitgebreide analyse van deze en andere belangrijke ontwikkelingen binnen de branche!

Met speciale dank aan: 
Allianz, Sedgwick, InsurIt, Cingelshouck, Kröller Boom, SAP Letselschade Advocaten en Inter Focus

Nu je hier toch bent
Wij zijn er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de schadebranche. Wil jij ook graag op de hoogte blijven van wat er speelt en wat dat voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Onze redacteurs zijn de oren en ogen van de branche en altijd op zoek naar nieuws. Hierdoor zijn wij in staat interessante ontwikkelingen en actualiteiten onder de aandacht te brengen. Op SCHADE magazine kun je rekenen!

Nog geen abonnement? 
Steun SCHADE magazine door een abonnement af te sluiten en ontvang ook nog dit nummer. Zo blijft u altijd op de hoogte van het schade gerelateerde nieuws.

Mail je aanvraag naar:
NIVRE leden: secretariaat@nivre.nl
SCHADE magazine: info@schade-magazine.nl.  
Wij stellen je abonnement enorm op prijs.

Ontwikkelingen?
Zijn er interessante ontwikkelingen of transfers binnen je bedrijf? Neem dan contact op met redactie@schade-magazine.nl.

Lees HIER de nieuwste edite
Geplaatst op 06-09-2024

< Vorige


Share on: