VACATURE DEKRA: SCHADE-EXPERT MILIEU - CAPELLE AAN DEN IJSSEL

DEKRA is 's werelds grootste niet-beursgenoteerde expertorganisatie op het gebied van testen, inspecteren en certificeren volgens internationale veiligheids- en duurzaamheidsnormen. In 1925 werd het bedrijf in Duitsland opgericht met als missie het inspecteren van voertuigen om de verkeersveiligheid te waarborgen. Vandaag de dag bieden we een breed scala aan diensten, variƫrend van productveiligheidstesten, audits en inspecties tot schade-expertise en HSE-advies. We zijn actief in meer dan 60 landen om de veiligheid op de weg, thuis en op het werk wereldwijd te waarborgen.


Wat ga je doen
Stel dat je nu werkt als milieukundige bij een ingenieursbureau of overheidsinstantie en al ervaring hebt opgedaan met het onderzoeken, adviseren en rapporten van milieuschades. Bijvoorbeeld in een situatie waar asbest is verwijderd en een asbestverontreiniging is ontstaan of waar door een leidingbreuk een bodem- en grondwaterverontreiniging is ontstaan of waar door het bezwijken van mestsilo's in het oppervlaktewater is gestroomd. Kortom jij bent inmiddels een expert op het gebied van milieukunde. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen en nog meer onderzoek doen bij milieu calamiteiten? Dat kan!

Als schade-expert heb je een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent: waardoor is de schade ontstaan, wie is daarvoor verantwoordelijk, op welke wijze kan de schade worden opgelost en wat zijn de daaraan verbonden kosten. Iedere dag is anders, iedere schade is anders en iedere betrokken partij is anders. Onze opdrachtgevers zijn veelal verzekeraars en assurantie makelaars, maar kunnen ook bedrijven rechtstreeks zijn. Het contact met je opdrachtgevers en de betrokken partij(en) is tijdens een schadetraject intensief en je werkt als een team. Het onderhouden van de contacten met opdrachtgevers, ook buiten de individuele schadegevallen om, is van groot belang en het lijkt jou geweldig om je hiervoor in te zetten.

Je werkterrein is heel Nederland en soms zelfs de hele wereld. Je bent veel onderweg met als basis je thuiswerkplek. Tijdens meetings online of op kantoor ontmoet je naaste collega’s waarmee je ook dagelijks contact hebt. Samenwerken, elkaar helpen en er voor elkaar zijn in drukte en bij complexe zaken zijn belangrijke succesfactoren voor jezelf en voor het team.

Als schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg!

Dit neem je mee

 • Liefde voor en kennis van milieukunde (op hbo werk en denkniveau)
 • Zelfstandig kunnen werken binnen een professioneel team
 • De afwisseling tussen werken op kantoor/thuis en onderweg zijn stimuleert jou
 • Gezonde ambitie en honger naar kennis
 • Commercieel en creatief denken is voor jou vanzelfsprekend
 • Het opstellen van een rapport van bevindingen, dat duidelijk en gestructureerd is, waarmee je opdrachtgever verder kan, maakt je blij
 • Flexibiliteit zit in je genen; jouw werkterrein is heel Nederland en soms zelfs de hele wereld en dat vind je geweldig
 • Je bent vanaf 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent ingeschreven als (kandidaat) NIVRE expert of studeren om NIVRE register-expert te worden, lijkt je leuk!

Dit krijg je van ons

 • Een aantrekkelijk salaris en een netto onkostenvergoeding van € 136,- per maand;
 • Volledig premievrije pensioenopbouw;
 • Een variabele winstdelingsregeling
 • Een leaseauto;
 • Genoeg ontspanning dankzij 26 vakantiedagen;
 • Volop doorgroeimogelijkheden en diverse trainingen zodat jij je kan blijven ontwikkelen;
 • Vrijheid om invulling te geven aan je dag. Wat voor jou het beste past, op het einde van de dag gaat het erom dat het werk gedaan is!

Benieuwd naar je collega's? Ontdek hier wat zij zeggen over werken bij DEKRA.


Meer over DEKRA
DEKRA is 's werelds grootste niet-beursgenoteerde expertorganisatie op het gebied van testen, inspecteren en certificeren volgens internationale veiligheids- en duurzaamheidsnormen. In 1925 werd het bedrijf in Duitsland opgericht met als missie het inspecteren van voertuigen om de verkeersveiligheid te waarborgen. Vandaag de dag bieden we een breed scala aan diensten, variërend van productveiligheidstesten, audits en inspecties tot schade-expertise en HSE-advies. We zijn actief in meer dan 60 landen om de veiligheid op de weg, thuis en op het werk wereldwijd te waarborgen. Bekijk hier al onze diensten.


Wij hebben een duidelijke missie: als leider op het gebied van testen, certificeren en inspecteren zorgen we ervoor dat producten, bedrijfsmiddelen en technologieën veilig, betrouwbaar en duurzaam zijn - wij geven mensen vertrouwen. En jij bent welkom! Ontdek hier meer over DEKRA.

Vragen?
Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Minke van Puijenbroek. Zij is te bereiken op +31 6 15 17 24 60 of stuur haar een mailtje via recruitment.nl@dekra.com.


Download bijlage(s)

 
Geplaatst op 03-11-2023