Modules vaktechnische opleiding tot NIVRE expert ook los te volgen

Wil je jouw kennis als personenschade professional verdiepen? De verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings van de vaktechnische opleiding branche personenschade van OSR kun je ook los volgen!

Interessant voor iedereen die -nog- geen NIVRE Register Expert Personenschade wil worden of dit nog niet zeker weet en wel zijn of haar kennis wil vergroten.

Modules opleiding branche personenschade
De opleiding branche personenschade bestaat uit zeventien een- of meerdaagse verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings. Het volledige overzicht kun je vinden op de website van OSR. Wanneer je later alsnog de hele vaktechnische opleiding wilt volgen, dan krijg je uiteraard vrijstelling voor de cursussen die je al los hebt gevolgd.
We lichten er graag een aantal voor je uit!
Bekijk volledig overzicht >

Verdiepingscursus zelfstandigenschade
Wanneer er sprake is van letselschade bij zelfstandig ondernemers, moet je met hele andere aspecten rekening houden dan bij letselschade van werknemers. Je kunt hierbij denken aan het bepalen van het inkomensverlies en de gederfde winst. Ook het lezen en interpreteren van jaarrekeningen en de winst- en verliesrekeningen zijn van belang. Dit en meer onderwerpen worden tijdens deze eendaagse verdiepingscursus besproken. 
Meer informatie >

Verdiepingscursus personenschade: medische aspecten
Om personenschadezaken goed af te wikkelen is het belangrijk om inzicht te hebben in veel voorkomende letsels na ongevallen en de beperkingen of eventuele blijvende invaliditeit die letsels kunnen geven. Ook de werking van het medische beoordelingstraject is noodzakelijk om te kennen. De inzet van medisch adviseurs om de medische gevolgen van het ontstane letsel te beoordelen, is essentieel. Deze aspecten en meer worden tijdens deze tweedaagse verdiepingscursus besproken.
Meer informatie >

Verdiepingscursus personenschade: berekening verlies arbeidsvermogen
Door de complexe samenhang tussen inkomen en het recht op bepaalde (fiscale) regelingen, is het bepalen van het netto inkomen ingewikkeld. Tijdens deze tweedaagse verdiepingscursus bespreken de docenten hoe je het verlies van arbeidsvermogen in een personenschadezaak kunt berekenen. In de berekening moet een vergelijking worden gemaakt van het netto inkomen in de situatie zonder ongeval met de situatie na het ongeval. 
Meer informatie >

Training Harvard onderhandelen in de personenschade
Tijdens de behandeling van personenschadezaken zul je ook moeten onderhandelen. Gedurende vier middagen doe je kennis op en ontwikkel je inzicht in de Harvard onderhandelingsmethode. Een methode die je leert nieuwsgierig te zijn, transparant te handelen en je te verbinden met jouw gesprekspartner. Omdat het belangrijk is de kennis gelijk toe te passen, train je de vaardigheid ook aan de hand van praktijkzaken.
Meer informatie >

Andere cursussen
Informatie over de andere modules, bestaande uit verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings, vind je op de website van OSR juridische opleidingen.
Meer informatie >
 
 
Geplaatst op 21-11-2022