VACATURE BOSBOON EXPERTISE: personen- en ATV & brandschade-experts

BosBoon Expertise is een objectief en onafhankelijk expertisebureau op het gebied van Transport Goederen, Scheepsvaart en Techniek, Personenschade, Monitoring Bouw en Infra, Brand, Aansprakelijkheid en Technische varia, Sales en Recovery, Regres en Schadebehandeling. Ons werkgebied is zowel nationaal als internationaal.

WAT ZOEKEN WIJ:
Ervaring als schade-expert is een pré, maar enthousiasme, communicatieve- en taalvaardigheden (zowel schriftelijk als verbaal) zijn doorslaggevend, evenals een HBO werk- en denkniveau.WAT BIEDT BOSBOON EXPERTISE:
Een dynamische baan als schade-expert, in een open en transparante organisatie. Een organisatie waar we elkaars kwaliteiten inzetten om ons mooie bedrijf nog beter op de kaart te zetten. En dat alles in het teken van een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.


En uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel in de primaire- als in de secundaire sfeer. 30 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek), een vaste dertiende maand en auto van de zaak. Niks mis mee dus! 


Stuur je brief met cv digitaal naar jkeuning@bosboon.nl. Wil je meer weten, bel dan met één van de drie directieleden; telefoongegevens vind je op de website www.bosboon.nl.
Geplaatst op 30-06-2021