Pop-up Memory Recall met SmartPhort en Stellar® Data Recovery

Schade/expertise bedrijf SmartPhort staat vanaf woensdag 22 februari tot en met zondag 26 februari samen met Vodafone voor u klaar in de Pop-Up store op het stationsplein in Utrecht in het kader van een speciale terugroepactie: haal waardevolle herinneringen van gebruikte telefoons!

Vodafone én experts in hardware en software SmartPhort en Stellar® Data Recovery helpen bij toegang verschaffen tot waardevolle herinneringen wanneer bijvoorbeeld de juiste kabels voor jou ontbreken. De data wordt veilig digitaal terug geleverd bij de eigenaar en de hardware hergebruikt of gerecycled voor een langer leven.
 
Doel: Recycle, reuse, repair, reduce!
Operationeel manager Michel Dahles: "Wij zijn enorm trots om deel te mogen uitmaken van dit mooie initiatief van Vodafone."
"Ook binnen de verzekeringsbranche speelt duurzaamheid een steeds grotere rol, dus we zijn hier al dagelijks in ons proces mee bezig."

Wil je meer weten over de Service en dienstverlening van SmartPhort, kijk dan eens naar de geheel vernieuwde brochure of neem gerust contact op met Michel Dahles.
 
Kijk hier voor meer informatie en hier voor de voorwaarden.
Geplaatst op 21-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: