Op Stoom Car Detailing ontvangt FOCWA lidmaatschapsbord

Albert Wester, eigenaar van Op Stoom Car Detailing, ontving onlangs het FOCWA gevelbord waarmee zijn lidmaatschap van FOCWA een feit is. Hiermee bewijst hij op alle fronten te voldoen aan de branchenormering.

Op Stoom Car Detailing is het eerste autopoetsbedrijf in Helmond en omstreken dat het keurmerk draagt van FOCWA. Eigenaar Albert Wester kiest bewust voor lidmaatschap van FOCWA vanwege de dienstverlening en services die ze mogen verwachten, de FOCWA garantie die hij kan bieden aan klanten en de kwaliteit die het lidmaatschap uitstraalt. Albert: “Als FOCWA Autopoetsbedrijf voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. En bieden we daarom FOCWA garantie op alle werkzaamheden. We zijn dan ook erg enthousiast en vereerd om dit keurmerk te mogen dragen.”
 
FOCWA Autopoetsbedrijf Op Stoom Car Detailing verzorgt reiniging van het exterieur, clayen, polijsten, waxen en voorzien van een glascoating. Daarnaast reiniging van het interieur, leerbehandeling/-reparatie, dieptereiniging voor de bekleding en geurbehandeling. Alle reiniging gebeurt met stoom. 
Geplaatst op 11-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: