Burghgraef van Tiel en Troostwijk starten Training Bedrijfsschade

Burghgraef van Tiel & Partners en Troostwijk Expertises hebben samen een training Bedrijfsschade ontwikkeld. De eerste training vindt plaats in het eerste kwartaal van 2022.

Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel & Partners over de training: “Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om opleidingen. Die verzorgen wij immers al ruim 17 jaar en daar zijn wij goed in. Dankzij de overname van ons bedrijf door Troostwijk kunnen wij onze kennis van risico’s en opleidingen combineren met de kennis van de de contra-experts van Troostwijk over de bedrijfsschade-dekking. Zij weten exact hoe je bedrijfsschade moet berekenen en samen kunnen wij het correcte bedrijfsschadebelang berekenen. Belangrijk, want hoe vaak gebeurt het wel niet dat de bedrijfsschadebelangen die in de polis opgenomen worden, te laag zijn? Ben je onderverzekerd, dan krijg je te weinig uitgekeerd en ga je het niet redden na schade. Ook als de uitkeringstermijn niet klopt heb je als ondernemer een probleem. Daarom hebben we in het palet van opleidingen nu ook de training Bedrijfsschade opgenomen.”

 

De eerste Bedrijfsschade training is gepland in het eerste kwartaal van 2022. Geïnteresseerd? Meer informatie kan worden verkregen via deze link.

 

Geplaatst op 28-12-2021




Share on: