Chubb webinar: back to business – ook voor zakenreizen?

Op 2 november a.s. organiseert verzekeraar Chubb samen met alarmcentrale en noodhulpverlener International SOS een webinar voor bedrijven over zakenreizen. Na 1,5 jaar aan lockdowns in landen over de hele wereld nemen zakenreizen nu weer toe.

Het aantal zakelijke reizen neemt weer toe na ongeveer 1,5 jaar aan lockdowns in landen over de hele wereld. Hoewel we tijdens de COVID-19-pandemie massaal overschakelden naar online werken, blijven zakenreizen belangrijk voor organisaties die internationaal actief zijn.


Wel zijn de risico’s die gepaard gaan met zakenreizen aanzienlijk veranderd. Zorgplicht is misschien wel belangrijker dan ooit. Hoe zorg je voor het welzijn en de veiligheid van jouw reizende medewerkers? Met welke nieuwe risico’s moet je rekening houden? En hoe pas je je beleid als werkgever daarop aan?


Tijdens dit interactieve webinar, gericht op Risk- en HR-Managers, geven specialisten van Chubb en International SOS een antwoord op deze vragen en meer. Zij delen geleerde lessen, nieuwe inzichten en praktische informatie.


Bezoek de aanmeldpagina van het webinar voor meer informatie en registratie: https://channel.royalcast.com/chubbint/#!/chubbint/20211102_1. Dit webinar zal in het Engels zijn.

Geplaatst op 19-10-2021


Share on: