Vincent Arntz per 1 september naar Injuriam Expertise

Het team van Injuriam Expertise wordt per 1 september uitgebreid met de komst van Vincent Arntz (50 jaar). Vincent wordt de vijfde Senior Expert Personenschade van het in 2019 opgerichte kantoor.

Na zijn studie aan de Radboud Universiteit is Vincent zijn carrière begonnen als (letsel)schadebehandelaar bij Stichting Achmea rechtsbijstand. Vier jaar later maakte hij een korte overstap naar de advocatuur bij Ten Cate Advocaten. In 2000 heeft Vincent de verzekeraarszijde gekozen en heeft hij als expert personenschade in een buitendienstfunctie bij Van Kouterik Personenschade gewerkt. Een bloeiende periode van ruim 21 jaar waarin Vincent meegroeide met het kantoor wat uiteindelijk werd overgenomen door Dekra. 

Vincent vindt het belangrijk om op een goede manier met zijn vak bezig te zijn, waarbij respect voor de benadeelde in combinatie met de belangen van alle partijen in de schaderegeling hoog in het vaandel staan. Dit sluit naadloos aan bij de visie van Injuriam Expertise. Door zijn vakkennis, ruime ervaring en empathische persoonlijkheid is Injuriam ervan overtuigd dat ze in Vincent een uitstekende match hebben gevonden.
 
Vincent woont in de omgeving van Nijmegen/Arnhem. Hij zal worden ingezet in de regio Midden Nederland, Gelderland, (Noord-)Brabant en (Zuid-)Limburg.
 
 
Geplaatst op 14-07-2021
Share on: