Mobility Group Haaker versterkt AHG in regio Amsterdam

Autoschade Herstel Mobility Group Haaker is recentelijk toegetreden tot Autoschade Herstel Groep. AHG heeft hiermee een tweede vestiging in de regio Amsterdam.

Mobility Group Haaker is 32 jaar geleden door Haaker gestart als officieel Lancia-dealer Auto Halan in Amsterdam. Halan is een afkorting van de familienaam Haaker in combinatie met Lancia. Twintig jaar na oprichtingsdatum is het dealerschap van Lancia uitgebreid met de merken Jeep en Fiat. Tevens is de dienstverlening uitgebreid met mobiliteitsconcepten op het gebied van schadeherstel, verhuur en lease. Sinds 2017 is de naam gewijzigd in Mobility Group Haaker met officiële dealerschappen voor de merken Jeep, Alfa Romeo, Fiat en Abarth voor de regio Amsterdam en Heemstede. Mobility Group Haaker is tevens erkend servicepunt voor Lancia, Chrysler en Dodge. 

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Mobility Group Haaker sluiten wij een tweede vestiging in de regio Amsterdam aan. Een bedrijf dat de behoeften van de markt kent en daarop reageert door passende concepten aan te bieden.”

Geplaatst op 28-01-2021


Share on: