Polygon doneert € 5.000,- vanuit Duurzaamheid Award aan KiKa

De duurzaamheid activiteiten van Polygon Nederland hebben een bedrag van € 5.000,- aan prijzengeld opgeleverd vanuit een door Polygon Group gewonnen award. De award werd uitgereikt door Triton, de investeringsmaatschappij achter Polygon.

Als eerste klimaatneutrale schadehersteller van Nederland heeft Polygon Nederland binnen Polygon Group een belangrijke bijdrage geleverd aan het winnen van de award. Daarnaast zijn activiteiten op het gebied van maatschappelijk en toekomstbestendig ondernemen van doorslag geweest. 

Het prijzengeld wordt door Triton gedoneerd aan een goed doel naar de keuze van de medewerkers van Polygon Nederland. In een stemronde werd bijna unaniem gekozen voor KiKa.

Marlies van der Meulen, Algemeen Directeur: “We zijn blij en trots dat de medewerkers voor KiKa hebben gekozen. De stichting KiKa straalt veel positiviteit uit, ondanks het zware gevecht tegen de ziekte. De directie van Polygon steunt de keuze van de medewerkers en de werkgroep duurzaamheid volledig. 

Cor van Vliet, lid werkgroep duurzaamheid: “Dat we nu met activiteiten zoals de vergroening van het wagenpark, het gebruik van groene stroom middels zonnepanelen op het dak, de inzet van LED-verlichting, sensoren voor lampen en het isoleren van de CV-leidingen ook KiKa kunnen helpen is fantastisch. Alle collega’s dragen bij aan onze klimaatneutraal certificering en zij hebben een prachtig doel gekozen voor het prijzengeld. Ik ben trots.”

Polygon wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021.
Geplaatst op 17-12-2020


Share on: