Movir start met Movir Momentum  

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir start in januari met Movir Momentum. Deze nieuwe propositie bestaat uit een sommen- en schadevariant en diverse aanvullende verzekeringen, zoals de Extra Kostenverzekering. Hiermee biedt Movir zekerheid van inkomen aan zowel medisch als zakelijk professionals.

Yoram Schwarz, directeur Movir (fotograaf Harmen de Jong)
 

Yoram Schwarz, directeur Movir: "Met Movir Momentum gaan we verder dan het bieden van financiële zekerheid en uitgebreide hulp bij arbeidsongeschiktheid. We bieden zelfstandig professionals ondersteuning waar ze nu gelijk gebruik van kunnen maken. Dit doen we met een breed aanbod aanvullende diensten op het gebied van gezondheid, gezin, duurzaamheid en carrière."

 

Vervanging Beroeps-AOV
De Movir Momentum AOV vervangt de huidige Beroeps-AOV. In Q2 2021 volgt de Movir Momentum AOV voor ondernemers, die de huidige Soepel&Zeker AOV vervangt. Schwarz: "De kern van onze dienstverlening bestaat uit een drieluik. Als professional wil je zekerheid van inkomen bij uitval, hulp om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan maar veel belangrijker, je wilt voorkomen dat je uitvalt. Onze dienstverlening is individueel maatwerk en ook beschikbaar voor klanten die niet arbeidsongeschikt zijn. Denk hierbij aan een gezondheidsonderzoek, coaching op het gebied van work-life balans, maar ook workshops over samenwerking of loopbaancoaching. Als grootste aov-verzekeraar weten we waar de diverse beroepsgroepen tegenaan lopen en gebruiken we deze kennis om ons aanbod verder te verfijnen."

 

Beste combinatie van Reaal UNIM plus en Movir Beroeps-AOV
Movir Momentum is een combinatie van het aov-aanbod van Reaal en Movir. Hierdoor zijn de sterke punten van beide producten gecombineerd. Zo hanteert Movir een beroepscriterium en kan de adviseur door de verschillende keuzemogelijkheden de verzekering helemaal afstemmen op de situatie en wensen van de klant. Ook is het mogelijk om als zelfstandige vaste kosten of kosten voor een waarnemer mee te verzekeren. De propositie biedt keuze tussen een sommen- en schadevariant. Medio januari staat Momentum naar verwachting in de vergelijkers Rolls, Meetingpoint en Moneyview. Tevens kunnen in de adviseurs-omgeving vanaf januari offertes gemaakt worden voor een Movir Momentum. "En natuurlijk blijft de kwaliteit van kwaliteitslabels Reaal en Movir behouden, zoals uitstekende re-integratie en deskundige begeleiding om vooruit te kunnen. Op het moment dat je je arbeidsongeschikt meldt, helpen we direct met re-integreren, ook al zit je nog in je eigenrisicotermijn", aldus Schwarz.  

 

Nieuw platform voor adviseurs
Naast de nieuwe propositie lanceert Movir ook Mijn Movir voor adviseurs; het digitale portaal dat het werk van de adviseur makkelijk maakt. Deze afgeschermde omgeving gaat geleidelijk het bestaande extranet vervangen. In Mijn Movir kunnen adviseurs offertes maken voor onder andere Movir Momentum, er staat een statusoverzicht, en er is een archief van documenten voor adviseurs en kopieën van documenten die relaties van Movir ontvangen. Schwarz: "Met de integratie van Reaal en de wens van veel adviseurs om stappen te zetten op digitaal vlak, versnellen we enorm. Mijn Movir voor adviseurs is al goed ontvangen, zeker door de adviseurs die de nieuwe functionaliteiten in Mijn Movir hebben getest. Een goede basis dus voor verdere digitale stappen in 2021."

Geplaatst op 16-12-2020


Share on: