Hurdle en Koop treden toe tot expertisebureau de Haas | van Oosterhout

Maritieme experts David Hurdle en Olger Koop (Aktis Hydraulics) gaan het recent opgerichte expertisebureau de Haas | van Oosterhout versterken. Dit is het resultaat van een exclusieve samenwerkings-overeenkomst tussen de twee bedrijven teneinde de dienstverlening op het gebied van hoogwaardig ongevalsonderzoek in de scheepvaart uit te breiden met de noodzakelijke kennis vanuit de wetenschap en theorie.

Weer- en zeecondities worden steeds belangrijkere factoren bij het verklaren van incidenten op zee, met name in relatie tot de stabiliteitseffecten op (grote) containerschepen.

David en Olger (beiden MSc in toegepaste wiskunde en hydrodynamica) hebben een indrukwekkende staat van dienst en hebben baanbrekende studies verricht op het gebied van bijvoorbeeld slinger resonantie bij grote container schepen. Daarnaast worden ze ingeroepen als getuige deskundigen bij afmeerongevallen, hydrodynamische interacties tussen schepen en brengen ze een breed pallet aan computersimulatie technieken met zich mee.
Geplaatst op 11-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: