CYBER: Digital 2020

Van 15 tot 19 november wordt Digital 2020 georganiseerd door het Information Security Forum (ISF). Het cybersecurity event is een online, interactief, wereldwijd event, welke in meerdere tijdzones beschikbaar is.

De ISF biedt leden een vertrouwde en vertrouwelijke omgeving waarin hun diepgaande kennis en praktische ervaring kan worden gedeeld. Deze aanpak stelt de ISF in staat om de collectieve inzichten en kennis van haar leden te gebruiken om toonaangevende oplossingen te leveren die veelomvattend, pragmatisch en effectief zijn. Door samen te werken vermijden de leden de grote uitgaven die nodig zijn om dezelfde doelen op eigen kracht te bereiken.
 
ISF Consultancy Services biedt verder onafhankelijke en objectieve begeleiding, ondersteuning en training. Zij kunnen wereldwijde bedrijfsleiders en informatiebeveiligingsprofessionals beter ondersteunen bij het opbouwen en verankeren van cyberbestendigheid in hun organisatiestructuur, planningsprocessen, informatierisicomanagement en informatiebeveiligingsinitiatieven.
 
Academici, analisten, leden en professionals van over de hele wereld discussiëren over alles wat met cybersecurity te maken heeft.

Het Information Security Forum (ISF) is in 1989 opgericht en is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk met een lidmaatschap van veel van 's werelds toonaangevende organisaties die op de Fortune 500- en Forbes 2000-lijsten staan. ISF onderzoekt, verduidelijkt en lost belangrijke kwesties op, op het gebied van informatiebeveiliging en risicobeheer, door het ontwikkelen van best practice-methodologieën, processen en oplossingen die voldoen aan de zakelijke behoeften van de leden.
 
Geplaatst op 12-11-2020


Share on: