De voordelen van een tankpas

Veel op de weg en dus regelmatig onderweg moeten tanken? Dan kan een tankpas dé uitkomst zijn.

Een tankpas voor het mkb of zelfs zzp’ers biedt meerdere voordelen. Niet alleen het gemak om overal te kunnen tanken, maar ook het feit dat je gewoon 1 keer per maand een factuur krijgt. Dat scheelt een hoop gedoe met bonnetjes voor je boekhouding. In plaats van al die losse velletjes, die met een beetje pech niet meer terug te vinden zijn, krijg je gewoon een overzichtelijke factuur waar alle tankbeurten op aangegeven staan. Online mkb tankpassen aanvragen is simpel en zo gebeurd. Even bedenken wat je er allemaal bij wilt en dan is het wachten op je pas!
 
Voordelen van de tankpas
De tankpas, ook wel benzinepas genoemd, biedt nog veel meer. Je kunt er namelijk niet alleen mee tanken (ongeacht welk merk je tankt, trouwens), maar ook je wasbeurt kan er mee afgerekend worden. Daarnaast is parkeren mogelijk op parkeerplaatsen van Q-park en Yellowbrick. En het bijvullen van motorolie en ruitensproeiervloeistof is zelfs gratis. Natuurlijk is niet iedere bedrijfsmatige gebruiker hetzelfde. Je kunt met deze tankpas ook nog eens kiezen voor extra’s als pechhulp met vervangend vervoer of tanken over de grens. 
 
Waarom zou je voor een tankpas kiezen?
Onderweg zijn voor je baas (of je eigen bedrijf) betekent toch vooral bezig willen zijn met je werk. Ook nog om moeten kijken naar extra rompslomp rondom tankbeurten, bijvoorbeeld, is misschien een kleine moeite. Maar toch: het is heerlijk om alleen maar te hoeven tanken en niet direct allerlei administratieve dingen bij te moeten houden. Om gewoon alleen te hoeven tanken en niet erachter te hoeven komen dat je geen geld bij je hebt, om maar een paar voorbeelden te noemen. En voor de baas zelf is het nog fijner. Geen gedoe met geld terug te hoeven boeken naar het personeel. Geen toestanden met de al eerdergenoemde bonnetjes. Alles overzichtelijk en duidelijk én ook nog eens eenvoudig voor je btw-opgave. Handig toch?!
Advertorial
Geplaatst op 05-08-2020
Share on: