Arjan Halma (40) directeur van NLG Volmacht B.V

Per 1 september 2020 wordt Arjan Halma (40) benoemd tot directeur van NLG Volmacht B.V. NLG Volmacht is het (inkomen) volmachtbedrijf van NLG Groep. Halma neemt de directiefunctie over van Rogier Jonkman, die zich weer volledig gaat richten op zijn functie als directeur-eigenaar van Lukassen & Boer.

Met de aanstelling van Halma heeft nu ook NLG Volmacht een externe directeur die de verdere professionalisering van dit NLG-onderdeel gaat realiseren. De professionaliseringsslag is ingezet met de komst van Rene Mandos op 1 januari 2020, de eerste externe voorzitter in het twaalfjarig bestaan van NLG. Suzanne Berends is sinds 1 juli jl. directeur van NLG Arbo.

Halma is sinds 2005 werkzaam in ‘volmachtland’ en heeft ruime ervaring opgedaan als directeur volmachten en backoffice bij SAA Assuradeuren te Rotterdam, waar hij verantwoordelijk was voor 20 volmachten en 150 medewerkers. “Mijn hart ligt binnen de volmachtmarkt. Met veel plezier kijk ik er naaruit om mijn bijdragen te leveren aan de verdere professionalisering van NLG Volmacht.” 

Ook het bestuur van de NLG Groep bij monde van voorzitter Mandos is blij met de komst van Halma. “Wij hebben met Arjan Halma een fantastische directeur aangetrokken voor NLG Volmacht. Naast zijn ervaring op het volmacht-werkterrein past Arjan perfect in het toekomstbeeld. Hij heeft veel ervaring met resultaat-bewaking, het efficiënter maken van processen en IT projecten. Hij vindt een uitstekende balans tussen resultaat en verbinding.Wij kijken uit naar zijn komst per 1 september.”

NLG Volmacht is een serviceprovider op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen voor de leden van de NLG Groep. Van diverse Nederlandse verzekeraars zijn volmachten verkregen. Sindskort is NLG Volmacht ook coverholder van Lloyds. Totaal wordt een premievolume van 50 miljoen euro bediend. Door het premievolume is er de mogelijkheid risico’s in binnen- en buitenland te verzekeren. Hierdoor is NLG Volmacht in staat de leden van de NLG Groep op unieke wijze te bedienen op het gebied van inkomensverzekeringen. 
Geplaatst op 03-08-2020
Share on: