Niels van Holland schadebehandelaar bij BosBoon SchadeService

Bij BosBoon SchadeService is Niels van Holland deze maand in dienst getreden als schadebehandelaar. Na ruim 10 jaar voor verscheidene verzekeraars gewerkt te hebben, maakt hij nu deze stap.

Niels is begonnen in de rechtsbijstand als productmanager bij de DAS en Roland Rechtsschutz en daarna begonnen als senior claimshandler bij co-assurantieverzekeraars Canopius en Allianz.

Zoals hij zelf zegt: “Het waren mooie jaren, maar ik was toe aan een andere rol. Alle ervaring die ik in die jaren heb opgedaan ga ik nu dus inzetten om mijn oud-collega’s van dienst te kunnen zijn in diverse gebieden, waaronder regres.”

“Wij zijn blij met de komst van Niels van Holland. Zijn ervaring aan de verzekeraars-kant is van grote waarde voor BosBoon SchadeService, zowel voor regres als ook voor claims handling. Wij zien een groeiend aantal opdrachten van diverse partijen vanwege de stijgende eigen risico’s op verzekeringspolissen. BosBoon SchadeService richt zich, naast regres, ook op serviceverlening aan diverse partijen voor die niet-verzekerde belangen”, aldus Twan Meulendijks, directeur van BosBoon Expertise Group, waar BosBoon SchadeService onderdeel van is.

Geplaatst op 03-04-2020


Share on: