BELFOR wijst klanten op mogelijkheid desinfectie gebouwen

De wereld maakt momenteel een van de grootste uitdagingen van haar tijd mee. BELFOR heeft ruime ervaring in het omgaan met een crisis en met de uitdagingen die daaruit voortvloeien en wijst de klanten in een verzonden mailing op de mogelijkheden van desinfectie in deze tijd.

In de huidige situatie kan BELFOR helpen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen door kantoren, faciliteiten en gebouwen te desinfecteren. Behalve deze service zijn zij momenteel actief op het gebied van preventief desinfecteren waarbij gebouwen intensief worden gereinigd. 
 
De ervaring van de collega’s wereldwijd, zoals in Italië en Duitsland, leert dat preventief desinfecteren effectief is en daarbij zorgdraagt voor gemoedsrust van alle gebruikers van de gebouwen. De Europese afdeling “Research & Development” heeft passende werkprotocollen voor deze diensten opgesteld. De desinfectiediensten worden aangeboden voor gebouwen en installaties die worden blootgesteld aan besmetting door brand, water, storm, schimmel, gevaarlijke goederenongevallen, plaats delicten en besmettelijke materialen. BELFOR is meer dan 25 jaar actief op desinfectie- en decontaminatieprojecten. 
 
Op dit moment bieden zij desinfectiediensten voor gemeenten, gezondheidszorginstellingen, schooldistricten, de voedingsindustrie en verschillende productie-locaties. 
 
Op welke manier deze werkzaamheden worden uitgevoerd, kunt u terugvinden via deze link.
 
 
 
Geplaatst op 02-04-2020


Share on: