Troostwijk Groep verwerft meerderheidsaandeel in Oodit

Troostwijk Groep (Troostwijk) heeft recent een meerderheidsaandeel verworven in Oodit, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in SaaS oplossing voor risicomanagement en inspectie met haar kantoor in Amsterdam. Na een eerdere acquisitie door Troostwijk in 2018 van Burghgraef van Tiel, is dit een volgende stap voor Troostwijk in de ontwikkeling van activiteiten op het gebied van risicobeoordeling.

Sinds de start heeft Oodit zich gericht op geautomatiseerde oplossingen door IT en risico assessment bij elkaar te brengen. Bij het bedrijf zijn 17 medewerkers werkzaam. Het huidige management, bestaande uit Jaap van Gent en Koen Willems, zal ongewijzigd directie blijven voeren. 

“De markt die wij twee jaar geleden betraden biedt veel mogelijkheden om ons verder te specialiseren en groei te bewerkstelligen,” zegt Wiebe Westerhof, CEO Troostwijk. “Niet alleen door de kennis van Burghgraef van Tiel aan Oodit te koppelen maar ook door onze taxatieactiviteiten toe te voegen.” 

Jaap van Gent voegt hieraan toe dat “...de samenwerking met Troostwijk en Burghgraef een logische vervolg stap is in de groeistrategie van Oodit en onze dienstverlening en ons platform perfect aanvult. Mede hierdoor kunnen we onze klanten nog meer bieden.”

Door deze recente acquisitie treedt Oodit ook toe tot Tinsa, het moederbedrijf van Troostwijk Groep. Tinsa is werkzaam in 13 landen en behaalde in 2019 een omzet van 163 miljoen euro. 
 
Geplaatst op 19-02-2020
Share on: