Rob ter Mors wordt Uitvoerend Bestuurder bij VNAB

De Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) benoemt met ingang van 1 maart 2020 Rob ter Mors (56) tot Uitvoerend Bestuurder van de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Hij volgt hiermee Wim Span op, die sinds 2015 deze functie heeft vervuld.

Na diverse commerciële rollen in verschillende industrieën, is Rob ter Mors in 2004 bij Achmea in de verzekeringsbranche gestart. Hier was zijn laatste functie die van Commercieel Directeur van de divisie Oudedagsvoorziening. In de veertien jaren bij Achmea heeft hij ervaring opgedaan met alle lines of business, waaronder zakelijke schadeverzekeringen en coassurantie. Zowel vanuit directe verkoop bij Achmea Corporate Relations als vanuit intermediaire verkoop bij Avéro Achmea. Als Directeur Markt & Distributie bij Avéro Achmea heeft Rob ter Mors zitting gehad in de commissie Intermediaire Distributie van het Verbond van Verzekeraars en is hij lid geweest van het SIVI-bestuur, waaronder een korte periode als voorzitter. Na zijn vertrek bij Achmea eind 2018 was Rob ter Mors actief als interimmanager/consultant en onder andere betrokken bij een Europese start-up voor de ZZP-markt.
 
Het Bestuur van de VNAB is verheugd met de komst van Rob ter Mors, die per 1 maart a.s. tot de organisatie zal toetreden. Gegeven zijn ervaring zal hij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging.
Geplaatst op 14-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: