Aart Kooiman toegetreden tot directie en aandeelhouders TOP Expertise

Aart Kooiman is per 1 januari jl. toegetreden tot de directie en aandeelhouders van TOP Expertise. Het complete directieteam bestaat nu uit Robert Kruik, Aart-Jan Slingerland, Luc de Rooi en Aart Kooiman.

Aart Kooiman is sinds 1 december 2016 werkzaam bij TOP Expertise als senior bouwkundig expert en opereert hoofdzakelijk in de CAR- en AVB-markt als het gaat om civiele en bouwkundige schaden.

TOP Expertise, het in Rotterdam-Hoogvliet gevestigde onafhankelijke expertisebureau dat is gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties, heeft ambitieuze groeiplannen en wil zich de komende jaren verder ontwikkelen tot een landelijk werkend middelgroot expertisebureau. Met het oog hierop wil het naast de Rotterdamse vestiging ook een kantoor gaan openen in het noorden van het land. Kooiman licht toe: “We hebben als TOP Expertise de afgelopen jaren hard gewerkt om meer naamsbekendheid te verwerven binnen de (co)-assurantiemarkt en dat is gelukt. Het aantal opdrachten zien we in de co-assurantie-, provinciale- en rechtsbijstandsmarkt aanzienlijk toenemen. De focus voor 2020 ligt op het aannemen van twee ervaren experts en het openen van een vestiging in het noorden om onze opdrachtgevers zo nog beter van dienst te kunnen zijn.”
 
TOP Expertise beschikt op dit moment over acht schade-experts, die zich hoofdzakelijk bezighouden met CAR- en Aansprakelijkheids-schaden, met name op bouwkundig en werktuigbouwkundig gebied. Daarnaast zijn er vijf freelance experts aan TOP gelieerd, waaronder een tweetal constructeurs en een registeraccountant.
 
 
 
Geplaatst op 21-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: