Prolongatie WOZ-bezwaarloket

Per 1 februari prolongeert CFD het voor de financieel dienstverlener succesvol gebleken WOZ-bezwaarloket. Dit loket is een interessant verdienmodel met een win/win situatie voor klant en adviseur. Het stelt uw klanten in staat om op zeer eenvoudige wijze een professioneel WOZ-bezwaarschrift in te dienen.

Het CFD werkt hiervoor samen met het landelijk zeer ervaren Bezwaarmaker.nl. Uw relaties geven de gewenste data door en Bezwaarmaker.nl maakt het bezwaar op en dient deze bij de desbetreffende gemeente in.

Besparing en vergoeding
Bij een succesvolle bezwaarprocedure bespaart een klant gemiddeld zo'n 300 euro aan belastingen per jaar! De adviseur ontvangt een vaste vergoeding van 45 euro per gegrond verklaard bezwaarschrift.
Met het loket (zie voorbeeld) wordt aan alle opstalverzekerden en hypotheekrelaties een ideale kans geboden om meerjarig te besparen op de WOZ-belasting. Zo wordt een uitstekende dienst bewezen en worden tegelijkertijd extra inkomsten gegenereerd! 

Ook voor zakelijk onroerend goed  
Via het WOZ-bezwaarloket kunt u zakelijke relaties van dienst zijn. Dit gebruik van het loket is geheel gratis. Wanneer het bezwaar gegrond wordt verklaard, wordt er door Bezwaarmaker.nl 30% succesfee op de besparing ingehouden. 

Kosten en aanmelden
Meldt u aan via deze aanmeldmail. Meedoen aan deze actie is geheel gratis. Benut deze unieke kans en meldt u vandaag nog aan.
Na aanmelding wordt er door Bezwaarmaker.nl contact met u opgenomen om een persoonlijke aanmeldpagina aan te maken. Hierop kunnen al uw relaties hun bezwaar aanmelden. De aanmeldingen kunt u volgen via een persoonlijke inlogpagina.

De eerste WOZ-aanslagen liggen vanaf 1 februari bij uw relaties in de brievenbus.  
Geplaatst op 24-01-2020


Share on: