Raymond Endenburg directeur Verzekerd Pensioen bij Aegon

Raymond Endenburg wordt de opvolger van Paul Everloo als directeur Verzekerd Pensioen bij Aegon Nederland. Everloo wordt volgend jaar de nieuwe CEO van TKP Pensioen. Raymond Endenburg is nu verantwoordelijk voor het accountmanagement in het pensioenbedrijf van Aegon.

Raymond Endenburg (48) begint op 1 januari in zijn nieuwe functie van directeur Verzekerd Pensioen. Hij studeerde rechten in Leiden en kwam daarna in dienst van Nationale-Nederlanden. Daar startte hij zijn loopbaan als jurist en later vervulde hij diverse managementposities in het pensioenbedrijf. In 2018 stapte Raymond over naar Aegon. Hij is nu verantwoordelijk voor het operationeel accountbeheer van de zakelijke pensioenklanten.
 
Marathonloper Raymond is getrouwd en vader van twee kinderen. Wim Hekstra van het MT van Aegon Nederland: “Ik ben blij en trots dat we zo’n goede kandidaat uit onze eigen gelederen kunnen benoemen. We hebben met Raymond een directeur die zowel de operationele als de relationele kant van pensioen begrijpt. In die rol is dat een topcombinatie. Ik wens hem heel veel succes!” De benoeming is onder voorbehoud van advies door de Centrale Ondernemingsraad.
Geplaatst op 11-12-2019


Share on: