Novanet is klaar voor de toekomst met rebranding

De laatste maanden is er hard gewerkt aan de rebranding van Novanet. Naast het feit dat er een nieuw, modern logo in gebruik is genomen, noemen zij zichzelf ‘De Herstelmeesters’. Om de rebranding te presenteren is er een eerste NOVA magazine uitgebracht, waarmee Novanet een bijdrage wil leveren aan een stuk bewustwording van duurzaamheid. Het NOVA magazine is meegestuurd in het SCHADE magazine, dat vandaag op de deurmat valt.

De afgelopen 10 jaar is Novanet sterk gegroeid. Inmiddels worden er ca. 7.000 opdrachten per jaar verwerkt in Nederland en België. In het bedrijf werken circa 70 vakmensen en er worden continu mensen opgeleid. Er is hard gewerkt aan de organisatie. Inmiddels wordt Nederland vanuit twee vestigingen bediend; onlangs is in België een nieuw pand gebouwd omdat Novanet daar uit zijn jasje is gegroeid. Waar voorheen sceptisch werd gekeken naar reparaties, ziet men steeds vaker dat er bewust wordt gekozen om te repareren in plaats van te vervangen.
 
Met ruim 30 jaar ervaring noemen de mensen van Novanet zich inmiddels ‘De Herstelmeesters’. Zo is er onlangs een Novanet Acadamy en Innovatie Lab opgericht, waar vakmensen zelf hersteltechnieken hebben ontwikkeld en zichzelf na een interne opleiding ook ‘Meester in Herstel’ mogen noemen.  
 
Wat nog ontbrak was een nieuwe, frisse uitstraling waarmee Novanet de komende jaren herkenbaar is. Het logo is vernieuwd door een technische en moderne letter te gebruiken. Het verloop in de ‘A’  staat symbool voor de verandering die het werk teweegbrengt. Schade wordt weggepoetst zonder dat iemand ziet dat iets beschadigd is geweest. Het heldere blauw is vervangen door een ‘ambachts-blauw’ die vakmanschap en kracht uitstraalt.
 
Robert de Keijzer: “De rebranding was een interessant project, we hebben kritisch kunnen kijken naar Novanet. Afscheid nemen van een sterk beeldmerk doe je niet zomaar en het is dan ook een spannend moment om onze nieuwe look en feel te presenteren aan de buitenwereld. We zijn trots op het resultaat en op alle collega’s die zich iedere dag voor 100 procent inzetten.”
 
Geplaatst op 20-12-2019


Share on: