GlassCARE opent nieuwe vestiging in Leeuwarden.

GlassCARE, een gevestigde naam in Dronten en omgeving opent een tweede locatie in Leeuwarden.

Henk Veldman, eigenaar van GlassCARE en tevens bestuurslid van 123RUIT.nl: “We verlenen al dagelijks service in Friesland en nu is het voor onze klanten ook mogelijk om onder het genot van een verse kop koffie te wachten op het herstel van de ruit. Bovendien is ons pand gelegen tegenover een bouwmarkt waardoor de wachttijd nuttig kan worden gebruikt. Uiteraard blijft het mogelijk om ruitschade ook op locatie van de klant te herstellen.”

Stefan Clijnk, voorzitter 123RUIT.nl: “123RUIT.nl groeit door en deze nieuwe vestiging brengt ons weer een stap dichter bij onze ambitie om in 2020 een herstelnetwerk met 45 vestigingen in Nederland te hebben. We merken dat de interesse vanuit autoglasspecialisten voor ons concept toeneemt. We worden regelmatig benaderd met de vraag of er nog ruimte is voor een extra vestiging.” 
 
Veldman vult aan: “De autoglasmarkt verandert in hoog tempo, bijvoorbeeld op het gebied van ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) en autonoom rijdende voertuigen. Juist daarom geloven wij in de focus op autoglas om 24/7 snel, veilig en tegen de juiste prijzen ruitschadeherstel te kunnen waarborgen.” 
 
 
Geplaatst op 24-12-2019


Share on: