Frans van der Ent treedt terug als divisievoorzitter Achmea Pensioen & Leven

Frans van der Ent treedt in het voorjaar van 2020 terug als voorzitter van de divisie Pensioen & Leven van Achmea. Het directieteam wordt hiermee kleiner en dat is in lijn met onze service-book strategie. In onderling overleg is besloten dat Van der Ent zijn loopbaan voortzet buiten Achmea.

Frans van der Ent werkt ruim twaalf jaar bij Achmea. Na een periode van zes jaar als CEO van onze voormalige dochteronderneming in Roemenië werd hij in 2013 directeur Inkomensverzekeringen. Sinds 2015 is Van der Ent divisievoorzitter. In die hoedanigheid was hij tot 1 september 2019 ook statutair bestuurder van Achmea Pensioen & Levensverzekeringen N.V. 
 

Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur: “Frans heeft een belangrijke inbreng gehad bij de realisatie van onze service-book strategie. Daarnaast beheert de service-organisatie een groeiende open-book portefeuille voor de retailmarkt. Daarmee heeft hij bijgedragen aan het toekomstbestendig maken van Achmea Pensioen & Leven. Wij bedanken Frans voor zijn grote bijdrage en inzet en wensen hem veel succes bij de voortzetting van zijn loopbaan.”

Geplaatst op 11-12-2019


Share on: