Chris Honig nieuwe Director Broking & Claimsmanagement bij VLC & Partners

Per 1 januari gaat Chris Honig starten als Director Broking & Claimsmanagement bij VLC & Partners. Binnen VLC & Partners versterkt Chris het Riskbedrijf met Martin Weltje als directeur.

Chris startte zijn loopbaan bij AIG en ontwikkelde zich de afgelopen 13 jaar bij Marsh tot Broking Director FINPRO & Cyber. Bij VLC & Partners gaat Chris verder vorm geven aan de strategie op het gebied van riskmanagement en inkoop op de markt voor schadeverzekeringen, 
 
Martin Weltje: “Met Chris versterken wij ons Riskbedrijf met de juiste broking ervaring. Hij heeft niet alleen ervaring in de Nederlandse markt maar ook in de internationale verzekeringswereld, een belangrijke toevoeging aan de kennis en ervaring die bij VLC & Partners in huis is. Met de start van Chris maakt ons bedrijf weer een stap in de realisatie van onze ambitie om de beste Nederlandse risicomanager te worden.”
 
Chris Honig: “Als broker vind ik het een mooie opdracht om mee te bouwen aan de ambitie van VLC & Partners. Het bedrijf neemt een bijzondere positie in als Nederlandse broker met heel veel kennis en ervaring in specifieke sectoren van de zakelijke markt. De komende jaren ga ik met VLC & Partners graag aan de slag om de ambitieuze groei te realiseren”. 
 
Sinds mei 2019 is Martin Weltje Directeur Risk bij VLC & Partners. Voor het Risk bedrijf heeft hij een groeistrategie uitgezet die zich richt op advisering rond risicomanagement in specifieke sectoren van de zakelijke markt. Martin Weltje zegt: ”Voor verzekeringsmakelaars geloof ik dat specifieke kennis van sectoren onmisbaar is om ondernemingen goed te adviseren op het gebied van risicomanagement en verzekeringsprogramma’s. Onze dienstverlening sluit goed aan bij de praktijk van onze klanten en volgt ontwikkelingen in de markt op de voet.”  
 
Over VLC & Partners
VLC & Partners is een specialist in risicobeheersing en verzekering. Het bedrijf met kantoren in Den Bosch en Den Haag richt zich met 285 specialisten en ondersteuners op advisering van bedrijven op het gebied van risicobeheersing, verzuim en vitaliteit en verzekeringsprogramma’s. De business line private insurance adviseert ondernemers over hun privézaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheid.  
 
Geplaatst op 05-12-2019


Share on: