CED versterkt accountmanagement met komst Shirley Abdoelhafiezkhan

Shirley Abdoelhafiezkhan is per 1 december 2019 in dienst getreden bij CED. Daarmee versterkt CED haar team van account directors. Shirley heeft brede ervaring in zowel accountmanagement als business development.

De aanstelling past in de strategie van CED, dat voor haar klanten van waarde is door de inzet van innovatieve diensten in de hele schadeketen, van preventie tot aan herstel. 

Shirley Abdoelhafiezkhan heeft haar sporen verdiend binnen de financiële sector bij onder andere Aon, Aegon en Meeus. Nu maakt zij bewust de overstap naar schademanagement. Samen met Arie Benard en Alessandro Sta bedient zij de corporate accounts van CED. Shirley Abdoelhafiezkhan: “Jarenlang heb ik aan de ‘voorkant’ van de verzekeringswereld gewerkt. Ik vind het interessant om nu betrokken te zijn bij de wereld die daar achter zit: expertise, schadeafhandeling, claims en repair. Net als CED geloof ik erin dat in die diensten prachtige kansen liggen voor spelers om hun prestaties te verbeteren. Daar wil ik als account director graag aan bijdragen.” 
 
Nico Dekker, commercieel directeur bij CED: “Shirley is een ervaren account director met een sterke achtergrond in de verzekerings- en volmachtwereld. Ze weet als geen ander relaties te behouden en die vanuit vertrouwen verder te intensiveren. Shirley kent de markt goed en kan enorm bijdragen aan onze ambitie om nieuwe mogelijkheden te creëren voor onze klanten. Met haar visie, netwerk en kennis is zij een aanwinst voor CED”. 
Geplaatst op 17-12-2019


Share on: