123RUIT.nl breidt uit met vestiging in Tilburg

De nieuwe vestiging in Tilburg is in de nabije omgeving van het hoofdkantoor van Tesla gevestigd. Direkt Autoglas heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd in het herstellen en vervangen van Tesla autoruiten. Mede door de toename van het aantal Tesla’s in het straatbeeld is de locatie Tilburg bewust gekozen.

Op een mooie zichtlocatie in Tilburg opent 123RUIT.nl deelnemer Direkt Autoglas haar 2e vestiging.

Sinds 1991 is Direkt Autoglas een bekende naam in omgeving Den Bosch. Rob Falier, eigenaar van Direkt Autoglas vertelt: “Ons werkgebied is behoorlijk uitgebreid. De nieuwe ontwikkelingen zoals kalibreren na ruitvervanging vragen om nieuwe oplossingen. We kunnen niet meer volstaan met alleen mobiele service en een vestiging in de regio Den Bosch. Met onze tweede vestiging in Tilburg zitten we dichter bij onze klanten en kunnen we kalibratie direct uitvoeren." 

Stefan Clijnk, voorzitter van 123RUIT.nl: “De groei van 123RUIT.nl brengt nieuwe keuzes voor onze deelnemers met zich mee, bijvoorbeeld het aannemen van personeel of het openen van een tweede vestiging. We zijn bijzonder blij dat Direkt Autoglas een extra herstellocatie heeft geopend waarmee onze ruitschadeherstelservice in dit rayon perfect is geborgd. Het laat zien dat onze deelnemers vertrouwen hebben in de toekomst van 123RUIT.nl.”  
 
Geplaatst op 05-12-2019


Share on: