Jurilex Letselschade groeit!

De laatste 2 jaar is de Jurilex-organisatie aan het transformeren, waarbij vernieuwing, innovatie en digitaal werken centraal staan.

De Jurilex-organisatie is verder uitgebreid en mr. Maarten Schikhof NIVRE-re is zijn praktijk gestart in Son. Mr. Mustafa Koc heeft zijn praktijk in Haarlem geopend.  

Jurilex Letselschade opent nog drie nieuwe vestigingen en verfijnt daarmee haar landelijke dekking om nog dichter bij de cliënt te zijn. 
Per 1 september jl. is mevrouw Kyra Asma gestart en met ruim 12 jaar ervaring zal zij vanuit Hoorn/Zwaag de regio Noord-Holland, Friesland en Groningen bijstaan. 
Per 1 oktober jl. is de heer Jan-Willem Berg NIVRE-re met 15 jaar ervaring in Leidschendam gestart. Hij zal de regio Zuid-Holland bedienen. 
Per 1 november a.s. gaat de heer Steward Reiziger met ruim 12 jaar ervaring als belangenbehartiger en advocaat vanuit Almere de regio Flevoland, Gelderland, Drenthe en Overijssel onze cliënten bijstaan. 
 
Binnen Jurilex Letselschade zijn op het hoofdkantoor in De Meern de afgelopen 2 jaar mevrouw Esmay van Burken LLB, de heer Mark Huigen, mevrouw Annemarijn Schrickx en mevrouw Mariëlle de Bruin als letselschadejurist gestart. 
Daarnaast zal het Jurilex Letselschade team binnenkort verder versterkt worden, waarmee de organisatie in de eindfase van de transformatie is gekomen.
 
Geplaatst op 21-10-2019

< VorigeVolgende >


Share on: