Geslaagde relatiedag De Bureaus

De Bureaus kijkt terug op de geslaagde relatiedag van donderdag 12 september. Ruim 80 mensen, zowel verzekeraars als belangenbehartigers, woonden de dag bij.

"Wat ons betreft was het een mooi evenement", aldus Francie Peters, directeur van de Bureaus. "De opkomst was hoog en de reacties waren positief. Het inhoudelijke programma aangaande business innovation sloot bovendien mooi aan bij de ambities die wij hebben om als innovatieve partner bekend te staan".

Als hoofdspreker was namelijk Ron Meyer aangetrokken, Hoogleraar Strategic Leadership aan de Universiteit van Tilburg en Antwerpen. Ron sprak over Strategic Business Innovation in het algemeen en over letselschade in het bijzonder. Hij gaf zijn publiek mee dat het voorspellen van toekomstige innovaties is als rijden door de mist. Je kunt niet goed zien waar je naar toe gaat en als je de concurrentie voor wilt blijven, moet je net iets harder rijden dan je comfortzone toelaat. Met een aantal voorbeelden van geslaagde start-ups lichtte hij toe welke ontwikkelingen mogelijk ook in de letselbranche kunnen gaan spelen.
 
Ook was er een presentatie van de Hartstichting, met wie de Bureaus een partnership is aangegaan. Dr. David Smeekes, benadrukte in dat verband het nut van het regelmatig opmeten van de bloeddruk en het cholesterol. Medewerkers van de Hartstichting stonden daarna klaar om de bloeddruk van de gasten op te meten als zij dat wilden.
 
De dag werd afgesloten met een borrel en buffet, waarbij DJ Fleur de muziek verzorgde.
 
Geplaatst op 17-09-2019


Share on: