Feestelijke ondertekening DUPI Property Insurance

Op 25 september ondertekenden Richard Oets en Anton Cornel in het bijzijn van zo’n 25 makelaars het contract met Accredited Insurance Europe Limited. Met de capaciteit van Accredited boven op de bestaande capaciteit van Lloyds, is DUPI Property Insurance ruimschoots in staat om vrijwel het gehele MKB - én de onderkant van het groot zakelijk segment adequaat te bedienen.

Foto vlnr: Nick Evers (Accredited), Anton Cornel (DUPI), Maria Rogers (Accredited) en Richard Oets.

Richard Oets, Underwriting Director: “Met het ondertekenen van dit contract hebben we alles in huis om een sterke partij te zijn in de Nederlandse co-assurantiemarkt. We hebben voldoende capaciteit om samen met de makelaar oplossingen te bieden aan het Nederlandse bedrijfsleven. Ons ervaren underwriting team is volledig op sterkte. Daarnaast hebben we vanaf 1 december a.s. Dennis Bergwerff als Risk Engineer in huis, waardoor we ook snel kunnen inspecteren. Dennis, nu nog werkzaam als plaatsvervangend wachtcommandant bij  Brandweer Rijnmond,  heeft inmiddels zijn opleiding tot risk engineer afgerond. Met deze versterking kunnen wij onze klanten van een goed en professioneel advies voorzien ! 
 
Anton Cornel, sinds 2014 Managing Director van DUPI Underwriting Agencies is terecht trots: “De capaciteit op Property maakt ons een speler die de co-assurantie markt in de volle breedte kan bedienen. Marine, Liability en CAR Engineering bieden we al een aantal jaren aan; met Property erbij is het palet compleet. Onze klanten en makelaars waarderen dat, zeker nu de markt qua aantal verzekeraars afneemt en daarmee capaciteit toch steeds meer een issue wordt.” 
 
Na de ondertekening proostte DUPI met alle aanwezigen op samenwerking. De borrel gaf de aanwezigen volop de gelegenheid alle ontwikkelingen in de branche te bespreken.
 
 
Geplaatst op 28-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: