Op 26 september wordt de zesde bijeenkomst van LetselVrouwen georganiseerd

LetselVrouwen is het initiatief van een kleine groep vrouwen uit de letselschadebranche en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement met een steeds groeiend aantal deelnemers vanuit verschillende disciplines binnen de letselschadebranche.

Maria Genova, journaliste en schrijfster van o.a. Komt een vrouw bij de h@cker, zal tijdens de bijeenkomst ingaan op informatiebeveiliging. Door de digitale ontwikkelingen worden steeds meer organisaties gehackt, met vergaande gevolgen. Organisaties investeren om die reden veel geld in de bescherming van hun gegevens en die van hun klanten.

Volgens Maria Genova zijn echter niet de computers de zwakste schakel bij de beveiliging van die gegevens, maar zijn dat de mensen die er mee werken. Maria zal dit jaar tijdens de bijeenkomst trachten de deelnemers bewust te maken van de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en leert hoe kan worden voorkomen te worden gehackt.

Het inhoudelijke deel van de bijeenkomst begint om 16.30 uur en daarna is er gelegenheid om na te praten en te netwerken. 
 
Gastvrouw dit jaar is Hofmans Letselschade en de s
ponsors van het evenement zijn; KBS Advocaten, Hofmans Letselschade, De Bureaus en Letselschade.com.

Het evenement is alleen voor genodigden.
Geplaatst op 06-08-2019