Nieuwe functies voor Paul van Beek en Jesse van Leersum binnen Arepa Benelux

Met ingang van 1 oktober as. wordt Paul van Beek benoemd tot International Technical Director bij AREPA Benelux B.V. en gaat Jesse van Leersum onderdeel uitmaken van het Nederlandse managementteam. Hij wordt benoemd tot Technical Operational Director.

Paul van Beek is ruim 20 jaar werkzaam binnen Arepa en zal in zijn nieuwe functie enerzijds de Maritieme en Offshore-praktijk leiden en anderzijds de belangrijkste projectmanager zijn voor zowel de grotere projecten binnen Nederland alsmede internationale projecten afkomstig uit Nederland. Daarnaast zal hij zich bezighouden met wereldwijde projecten.
 
Jesse van Leersum is al 28 jaar werkzaam bij Arepa, hij gaat onderdeel uitmaken van het Nederlandse management team en wordt benoemd tot Technical Operational Director Netherlands, waarbij hij zal rapporteren aan Marianne Abildgaard Kjeldsen (Executive Director Europe). Hij is een ervaren technisch manager met een bewezen geschiedenis van werken binnen de verzekeringsbranche. Jesse is bekwaam in het leveren van hersteloplossingen, risicobeheer, operationeel beheer, coaching, engineering en facility management (FM). Hij is een sterke technische professional en studeerde af aan Philipsschool Nederland. 
Geplaatst op 19-08-2019

< VorigeVolgende >


Share on: