Letselopleidingen trapt op 2 september af met workshop neuropsychologisch onderzoek

Letselopleidingen trapt op 2 september af met de workshop Neuropsychologisch Onderzoek. Docente en GGZ-psycholoog Sarah Moss zal dan ingaan op de indicaties voor neuropsychologisch onderzoek, de mogelijkheden en beperkingen van testonderzoek; fenomenen zoals onderpresteren, overrapporteren en malingeren; en hoe cognitieve functiestoornissen worden geobjectiveerd.

Andere opleidingen die in september van start gaan zijn: Voortvarend Mensgericht Behandelen van Complexe Letselschaden; Relatiegericht Telefoneren; de cursus Netwerken Kun Je Leren; de Posttraumatische Stress-stoornis; Relatiegericht en Overtuigend Schrijven en Jaarplan-op-1-A4.
 
Tevens vindt op 17 september de voorlichtingsdag voor de opleiding herstelcoaching plaats, die op 8 oktober zal beginnen.
 
Het boekje met alle opleidingen tot aan het einde van het jaar kan worden opgevraagd via de website van Letselopleidingen,
de in april opgerichte opleider die zich specifiek richt op letselschadeprofessionals. Ook is op www.letselopleidingen.nl het totale aanbod digitaal beschikbaar.
 
Geplaatst op 09-08-2019


Share on: