Assicuro en Chubb verlengen opnieuw samenwerking InterClassics Maastricht

Met de ondertekening van het vijfjarig contract hebben Chubb en Assicuro de samenwerking met InterClassics Maastricht verlengd. Tot en met 2024 zullen Assicuro en Chubb als titlesponsors betrokken zijn bij InterClassics Maastricht, de oldtimerbeurs die inmiddels behoort tot de grootste klassiekerevenementen in de Benelux.

Foto: v.l.n.r: Walther Muurmans (Algemeen Directeur Assicuro Assuradeuren), Erik Panis (Manager InterClassics), Ron Verhulsdonck (Country President Benelux Chubb) 
 

Walther Muurmans, Algemeen Directeur Assicuro Assuradeuren: “Wij kijken er wederom naar uit onze prettige samenwerking de komende jaren voort te zetten. We stellen onze relaties graag in staat te genieten van hun passie tijdens deze beurs en deze daar al dan niet met elkaar te delen. Ons partnership met InterClassics Maastricht biedt ons daar een perfect podium voor.”

Ron Verhulsdonck, Country President Chubb Benelux, vult aan: “InterClassics Maastricht is een kwalitatief hoogstaand evenement dat ons een uitstekende gelegenheid biedt om met onze doelgroep in contact te komen. We kijken ernaar uit de samenwerking voort te zetten en ook de komende jaren bij te dragen aan het succes van deze beurs.”

Erik Panis, Manager InterClassics Maastricht, besluit: “We zijn erg blij met de verlenging van onze samenwerking en het uitgesproken vertrouwen in elkaar. Mede dankzij onze sponsoren zijn wij in staat om jaarlijks een succesvol evenement neer te zetten met een hoog kwaliteitsniveau.”
 

Over Assicuro en Chubb
Assicuro is al bijna twee decennia een betrouwbaar en integer aanspreekpunt voor individuen die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun waardevolle bezittingen. Assicuro werkt hiervoor vanaf het allereerste begin nauw samen met Chubb, de grootste beursgenoteerde schadeverzekeraar ter wereld.


InterClassics Maastricht is van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 in het MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl.

Geplaatst op 01-08-2019

< VorigeVolgende >


Share on: