After Summer BBQ van Stichting Duurzaam op donderdag 12 september

Donderdagmiddag 12 september vindt in Beachclub Habana Beach in Kijkduin (Den Haag) de jaarlijkse after summer BBQ van Duurzaam Herstel plaats. Tijdens het evenement wordt uitgemaakt welk bedrijf de Rob Insinger Duurzaamheidsaward 2019 wint. Gastspreker is Felix Tenniglo, voormalig directeur Marketing & Sales bij Centraal Beheer Achmea en CEO en medeoprichter van InShared.


Spreker is dit jaar Felix Tenniglo, voormalig directeur Marketing & Sales bij Centraal Beheer Achmea en CEO en medeoprichter van InShared. Hij zal in zijn presentatie een ieder meenemen naar het speelveld waar opdrachtgevers en uitvoerende bedrijven elkaar treffen.
 
Uiteraard staat ook de Rob Insinger Duurzaamheid Award weer op het programma. Hiermee wordt duurzaamheid in de property branche een breed podium gegeven. De inschrijving is onlangs geopend. Kent u een duurzaam idee, project, proces, bedrijf meldt deze dan aan! Aanmelden kan tot 16 augustus. Er wordt een breed podium geboden, er wordt gratis een promotiefilm gemaakt waar u ook na de wedstrijd nog veel profijt van kunt hebben en aan het winnen is een waarde cheque van 1.500 euro gekoppeld. 
 
Ook het akoestische trio Moon About is weer van de partij en er is, niet te vergeten, veel ruimte om tijdens de BBQ te netwerken en vooral in een informele setting gezellig samen te zijn.
Geplaatst op 06-08-2019