Uitbreiding directieteam KroonRaad BV

De directie van KroonRaad wordt per 1 augustus uitgebreid met de komst van Pim Peeters, voor de portefeuille ‘Organisatie & Verkoop’. KroonRaad BV vormt de groepsholding van onder meer Qualiora Groep BV, met de bekende formules Financieel Zeker, Zorgeloos Wonen, YourHypotheek, De Hypothekelaar en Xenter, alsmede het volmacht assuradeurenbedrijf Slimm Verzekerd BV en de hypotheekservicer Rapid Office BV.

In 2018 heeft Qualiora Groep BV de overnames gerealiseerd van Prodoc BV (Xenter) en de hypotheekservicer Hiltos BV. De integratie van deze overnames in de organisatie alsmede de opstart van het assuradeurenbedrijf Slimm Verzekerd BV is inmiddels afgerond. 
Om de groei van de organisatie in goede banen te leiden, wordt de directie van KroonRaad BV per 1 augustus 2019 uitgebreid met Pim Peeters (40). Samen met oprichter/DGA Robert van den Broek vormen zij het directieteam. In de loop van 2019 wordt het team nog uitgebreid met een 3edirectielid, met in portefeuille de taken van commercieel directeur. 
 
KroonRaad BV met 29 FTE, hoofdkantoor in Veldhoven, samenwerking met 370 intermediairbedrijven en een bruto omzet van € 5,8 mio, gaat de ingezette lijn van de afgelopen jaren voortzetten door inhoud te geven aan een totaalconcept van diensten en services die afgestemd zijn op de individuele behoeften van het intermediair.
Geplaatst op 24-07-2019


Share on: