Start nieuwe training Risicodeskundige september

Twee keer per jaar geeft Burghgraef van Tiel & Partners de training ‘Risicodeskundige’. De eerstvolgende training staat gepland voor eind september. Deze training neemt in totaal 10 weken in beslag en bestaat uit 16 modules. De training is vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters, intermediairs en brandpreventisten die vanuit risicobenadering willen gaan denken.

Tijdens de opleiding krijgt men inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s binnen verschillende vakgebieden, zodat de risico’s in de praktijk herkend kunnen worden.

De training, die door het NIVRE gewaardeerd wordt met 6 PE punten, wordt gedurende tien dagen van 13.00 tot 19.00 uur gegeven op het hoofdkantoor in Amsterdam. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Inschrijven voor de opleiding kan tot 20 augustus aanstaande. Bekijk het volledige programma van de opleiding op de site van Burghgraef van Tiel &Partners. Het is mogelijk daar de flyer te downloaden voor meer informatie over de opleiding en de opbouw van de modules. U kunt zich ook direct inschrijven. Dat kan via trainingen@risicoinspecties.nl of telefonisch op 085-4899300. Maar wacht niet te lang, want vol = echt vol.
 
Geplaatst op 11-07-2019


Share on: