SCHADE magazine wenst iedereen een fijne zomer

De vakantieperiode is weer aangebroken. Ook in de zomer houden wij u op de hoogte van het actuele schade nieuws en zullen wij regelmatig berichten plaatsen op de website. De komende weken ontvangt u op vrijdag het wekelijkse nieuwsoverzicht. De eerste dinsdageditie verschijnt in week 35. SCHADE magazine wenst u een bijzonder fijne zomervakantie en voor de thuisblijvers c.q. doorwerkers, een mooie zomer.

Het dagelijks nieuws zullen wij ook gedurende de zomerperiode op onze website zetten. Dus zijn er benoemingen binnen uw bedrijf, productvernieuwingen, samenwerkingen of andere nieuwsfeiten, wij ontvangen uw persberichten daarover ook in deze zomermaanden het liefst zo snel mogelijk. Wilt u uw berichten e-mailen naar redactie@schade-magazine.nl

De zomer schoolvakanties in de regio Zuid zijn deze week begonnen en lopen tot en met 18 augustus. Voor de regio Midden lopen de schoolvakanties van 20 juli tot en met 1 september. Voor de regio Noord beginnen de schoolvakanties op 13 juli en lopen tot 25 augustus. Deze data zijn door de Rijksoverheid per regio bepaald en scholen mogen hier niet van afwijken. 

Vakantie in binnen- of buitenland, dichtbij of ver? Wij wensen u en de uwen een behouden heen- en terugreis en een schadevrije vakantie. 

Op vrijdagen ontvangen de abonnees op onze e-mail Nieuwsbrief een weekoverzicht van het nieuws. Dat gaat tijdens de zomervakantieperiode gewoon door. Adverteren hierin is in deze zomermaanden onverminderd mogelijk. Voor informatie hierover graag uw e-mail richten aan info@schade-magazine.nl

Redactie en uitgever SCHADE magazine.
Geplaatst op 12-07-2019


Share on: