Sandra van Eijk nieuwe CFO NN Schade & Inkomen

NN Group heeft Sandra van Eijk (1971) benoemd als Chief Financial Officer (CFO) van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen. Zij is op dit moment werkzaam als CFO bij Nationale-Nederlanden Bank. Kees van Kalveen, momenteel Head of Treasury van NN Bank, zal de functie van Sandra ad interim waarnemen totdat de opvolger is benoemd.

Sandra van Eijk is zeer ervaren op het gebied van Finance, Control en Risk. In 2009 werd zij benoemd als CFO voor Nationale-Nederlanden Particulieren. Van november 2011 tot 2013 heeft zij de rollen van CFO en CRO gecombineerd. Sinds 2013 is zij CFO van NN Bank, waarbij de Financial Accounting, Management Accounting en Treasury teams onder haar verantwoordelijkheid vallen. Tevens is zij statutair directeur van NN Bank. NN Bank is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft in die tijd zowel delen van WestlandUtrecht Bank als Delta Lloyd Bank geïntegreerd. 

Kees van Kalveen is op dit moment Hoofd Treasury bij Nationale-Nederlanden Bank en daarbij Lid van het Management Team van NN Bank en leidinggevende aan het Treasury team. 

Leon van Riet, CEO NN Schade & Inkomen: ‘Ik ben blij dat we voor deze positie bij Nationale-Nederlanden een ervaren kandidaat uit ons eigen bedrijf hebben kunnen benoemen. Sandra heeft ruim 24 jaar ervaring op het gebied van Finance en Risk. Zij combineert diepgaande inhoudelijke kennis op deze vakgebieden met bijna 20 jaar managementervaring. Deze ervaring heeft zij zowel aan de kant van Verzekeren als Bank opgedaan."
Bron foto: NN
Geplaatst op 23-07-2019


Share on: