Jos Keijsper stopt als personenschade expert

Jos Keijsper stopt als personenschade expert. Jos heeft totaal 18 jaar als personenschade expert in de buitendienst gewerkt waarvan 11 jaar voor Sedgwick. Hij kiest nu voor een carrière als belangenbehartiger. Hij begint per 1 september als zzp-er bij Compensa!

Jos ”Ik ben mij ervan bewust dat mijn overstap naar ‘de andere kant’ de wenkbrauwen bij menigeen zal fronsen maar ik acht deze stap logisch. Ik kreeg deze mogelijkheid en na wijs beraad, heb ik de kans met beide handen aangepakt! Zoals ik mij de afgelopen 18 jaar 100%, op mijn eigen wijze, heb ingezet voor mijn huidige opdrachtgevers (de verzekeraars) zal ik dat straks net zo doen voor de slachtoffers! Mijn werkwijze zal dus niet veel veranderen. Ik blijf werken met een open vizier, reëel, transparant, zonder verborgen agenda’s en met een no-nonsens aanpak! Ik verheug mij op de toekomstige samenwerking met mijn huidige opdrachtgevers! Ik zie het dus als samenwerken en niet tegenwerken! Slachtoffer centraal en trachten met alle partijen tot een goed resultaat te komen!”
 
Jos heeft jarenlang gewerkt als personenschade expert bij CED, NN en Londen Verzekeringen en de laatste 11 jaar bij Sedgwick (voorheen Cunningham Linsey).
Geplaatst op 05-07-2019


Share on: