Nostimos organiseert kennissessie op woensdag 3 juli in Zwolle

Nostimos Letselschadedeskundigen vindt dat iedereen een onafhankelijke belangenbehartiger verdient. In het bijzonder mensen met letselschade opgelopen door bijvoorbeeld verkeersongelukken en bedrijfsongelukken. Op woensdag 3 juli organiseert Nostimos een gratis kennissessie voor tussenpersonen in Zwolle.

Foto: Ferry Zandvliet en Ed Bijman

U wilt uw cliënten van het beste advies en de beste producten voorzien en ze succesvol begeleiden naar een goed resultaat. Waar bestaat het beste advies en begeleiding uit? Aan de hand van twee sprekers leert u waar een slachtoffer van een ongeluk en een overlevende van een terroristische aanslag tegenaan zijn gelopen. En hoe zij hun leven weer op de rit hebben gekregen mede door de hulp van adviseurs.

Een ander onderwerp dat aan bod komt tijdens deze kennissessie, is het onderzoek van Nostimos naar SVI-verzekeringen. Bepaalde punten komen in het onderzoek naar voren als: welke SVI-verzekering sluit u af voor uw klant? Is er verlies aan arbeidsvermogen en wat zijn de kosten voor juridische bijstand? De resultaten delen wij in gedrukte vorm met u op deze dag. 

Twee sprekers
Ferry Zandvliet
 (links op de foto) is een veelgevraagd spreker. Ferry en zijn vrienden overleefden de aanslag in de Parijse theaterzaal Bataclan. Hoe heeft deze traumatische ervaring zijn leven veranderd? Hij merkte dat praten over zijn ervaring hem hielp bij de verwerking en nasleep van dit drama. Dit indrukwekkende verhaal zal Ferry met u delen. 

Ed Bijman (rechts op de foto) is letselschadeslachtoffer en architect. Hij deelt zijn ervaringen met opgelopen letselschade. De impact van zijn ongeluk is zodanig groot geweest, dat hij nu 8,5 jaar in een rolstoel door het leven gaat. Het leven na het ongeluk heeft hem tot nieuwe inzichten gebracht. Nog steeds werkzaam als architect, nu met een andere inslag. Voor verzekeringsadviseurs is deze praktijkcasus bijzonder leerzaam.

Bezoek - kosteloos - deze kennissessie
Nostimos 
nodiigt u - samen met een collega - van harte uit om deze inspirerende kennissessie bij te wonen op woensdag 3 juli 2019 om 15:00 uur in het City café van De Gift City, in Zwolle. Na de sprekers volgt een warm buffet en een informeel samenzijn met collega-adviseurs.

U kunt zich hier kosteloos inschrijven voor deze kennissessie in Zwolle.
 
Geplaatst op 17-06-2019


Share on: