Michael Blonk volgt Gerard Böttcher op als Managing Partner van Context

Vandaag, tijdens het feest ter ere van het 10-jarig bestaan van expertisebureau Context, maakte Managing Partner Gerard Böttcher bekend dat hij per 1 september a.s. zijn taken als Managing Partner zal overdragen aan Michael Blonk, die unaniem door de aandeelhouders is aangewezen als zijn opvolger.

Böttcher daarover: “Het doet mij veel plezier dat Michael zich bereid verklaard heeft om mij op te volgen op een moment dat ik nog volop bij het bedrijf betrokken ben en voorlopig ook zal blijven. Hoewel Michael in mijn ogen meer dan mans genoeg is voor deze nieuwe uitdaging kan ik hem met raad en daad terzijde blijven staan in de komende jaren. Ik zal Michael dan ook intensief begeleiden tot het eind van het jaar. Daarna zal ik nog aan Context verbonden blijven, zij het wat minder intensief dan nu. En dat hoop ik nog lang vol te houden. Michael is unaniem gekozen in de aandeelhoudersvergadering, iets waar ik helemaal achter sta. Michael heeft dezelfde soort betrokkenheid en eagerness als die ik heb. Hij lijkt karakterologisch wel op mij. Hij is voorzitter geweest van brancheorganisatie Cobra1998 en nu voorzitter van de A.B.B.S. Een waardige opvolger.”


Een trotse Michael Blonk in reactie op de benoeming: “Twintig jaar en drie maanden geleden heeft Gerard mij bij Cunningham als krullenjongen binnengehaald. Ik had destijds niet kunnen bevroeden dat ik hem 20 jaar later zou opvolgen in het door hem opgerichte bedrijf. Ik ben niet van plan het roer om te gooien en een geheel nieuwe richting in te slaan. Gerard en ik zijn het er overigens over eens dat er nog ruimte is voor groei van onze onderneming en daarom zullen wij beiden in eerste instantie onze aandacht richten op het aantrekken van nieuw talent.”


Context International
Het feest ter ere van het 10-jarig bestaan op landgoed Te Werve Buiten werd door een groot aantal genodigden uit de markt bijgewoond. Tijdens zijn dankwoord gaf Gerard Böttcher aan erkentelijk te zijn voor de steun en het vertrouwen die hij vanaf de oprichting van zijn bedrijf heeft ondervonden. Hij gebruikte het moment ook om een aantal buitenlandse collega’s uit het netwerk van Context International, die speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland waren overgekomen, voor te stellen.
 
Foto: Cindy van der Helm
Geplaatst op 20-06-2019


Share on: